Etsi
  • InsideOut

13 tunnin teatterielämys, 1000 kilometriä arvoituksia, liikkuvassa junassa! InsideOut Escape Games eRakastatko pakohuonepelejä?

Miltä kuulostaisi 13 tuntia pakoelämystä junan kyydissä?Idän pikajunan arvoitus – Escape Train on immersiivinen teatterielämys ja pakopeli, joka järjestetään junamatkalla Helsingistä Rovaniemelle matkaavassa VR:n junassa Idän pikajunan arvoitus -elokuvan hengessä 13.12.2017.


Eeeppinen elämys Escape train on 13-tuntisena maailman pitkäkestoisin escape room -peli. Peli rakennetaan Rovaniemelle matkaavan junan kahteen vaunuun, jotka on varattu ainoastaan pelaajille. Pelin tehtävät pohjautuvat 24.11. Suomen ensi-iltansa saavaan Idän pikajunan arvoitus -elokuvaan. Pelin rakentaa InsideOut Escape Games, joka on yksi alan pioneereista Suomessa.


“Tämä on ainutkertainen mahdollisuus rakentaa ihan uudenlainen escape room. Kaksi

junavaunua, yli tusina hyttiä ja mukaansa tempaava pohjatarina. Pelin aidot puitteet ja

niiden avulla rakentuva tunnelma ovat ihan omaa luokkaansa!”, sanoo Ágnes Kaszás

InsideOut Escape Gamesilta.


"Me VR:ällä olemme elokuvan suomalaisen levittäjän, Nordisk Filmin yhteistyökumppani ja näimme tässä ainutlaatuisen tilaisuuden hyödyntää yhteistyötä tekemällä elokuvan inspiroiman toteutuksen aidossa ympäristössä. Arvoitusten ratkaiseminen on oleellinen osa pakohuonepelejä ja siksi tämä tuntui luonnolliselta. Samalla tämä on mahdollisuus

ilahduttaa elokuvan ja escape roomien faneja”, sanoo Outi Lahtinen, VR:n matkustajaliikenteen markkinoinnista
Idän pikajunan arvoitus


Mikä alkaa Euroopan halki kulkevana ylellisenä junamatkana, muuttuu nopeasti yhdeksi

tyylikkäimmistä, jännittävimmistä ja henkeäsalpaavimmista mysteereistä. Menestyskirjailija Agatha Christien romaaniin perustuvassa Murder on the Orient Express -elokuvassa kolmetoista toisilleen tuntematonta matkustajaa jäävät loukkuun junaan, jossa kaikki ovat epäiltyjä. Yhden miehen on taisteltava aikaa vastaan ratkaistakseen mysteerin ennen kuin murhaaja iskee uudestaan.

Elokuvan on ohjannut Kenneth Branagh, joka nähdään myös pääosassa.

Muissa rooleissa ovat mm. Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley ja Josh Gad.

Suomessa elokuvan levittää Nordisk Film ja elokuvan ensi-ilta on perjantaina 24.11. kautta maan.


VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

www.vrgroup.fi

InsideOut Escape Games on pakopelien pioneeri Suomessa avattuaan ensimmäisen

pakohuonepelin vuonna 2014. Yritys luo kokonaisvaltaisia elämyksiä, joissa immersiivinen teatteri yhdistyy monikerroksisten pulmien, mukaansatempaavan tarinankerronnan ja interaktiivisen teknologian kanssa.

www.insideoutescape.fi

Escape room on fyysinen seikkailupeli, jossa pelaajat yrittävät selvittää pelin ratkomalla

arvoituksia ja pulmia vihjeiden avulla annetun aikarajan puitteissa. Peli on rakennettu

suljettuun huoneeseen ja seuraa tiettyä juonta.


12 katselukertaa0 kommenttia